Va ser creat a la tardor de 1999 per Dominic Mazzoni i Roger Dannenberg a la universitat de Carnegie Mellon. I després d'això va ser publicat en SourceForge.net com a programari lliure al maig de 2000. Al maig de 2008 , Audacity ser incorporat a la llista dels 100 millors productes de l'any segons els lectors i editors de la revista PC World.
- Enregistrament d'audio en temps real
- Edició d'arxius de audio tipus: Ogg Vorbis, MP3, WAV, AIFF, AU, LOF i WMP
- Conversió entre formats de tipus d'audio
- Importació de arxius de format: MIDI, RAW i MP3
- Edició de pistes múltiples.
- Agregar efectes de so (eco, inversió, to...)
- Posibilitat de utilitzar plug-ins per agumentar la seva funcionalitat
Activitat 3:En aquesta activitat hem hagut de crear tres pistes d'audio amb tres sorolls diferents cadascuna. La primera amb un soroll al que diuen "blanc", la segona amb el soroll "rosat" i la tercera amb el soroll "marró", ajustant a més a més la durada, l'amplitud i el volum segons ens deien.
el enllaç a la activitat: http://titoyusufa10.podcast.es/descarga/podcast_53328.mp3
Acitivitat 5: Aquí ens han fet crear 8 pistes d'audio diferents on a cadascuna haviem de crear un to. Haviem de modificar els heartz de cada to per crear les notes de l'escala del do (incloent el Do greu i el Do agut) i ajustant la durada. el volum i l'amplitud com ens deia la pràctica. Després, arrastrem els audios cap a la dreta per col·locar-los un darrere l'altre, tal com es veu a la fotografia.
el enllaç a la activitat:
http://titoyusufa10.podcast.es/descarga/podcast_53329.mp3
Activitat 6:
En aquesta activitat em grabat un audio amb una frase que ens donava el llibre i em importat tres cançons: ClasicaB, ClasicaC i EtnicaC.
1r. La gravació que em fet nosaltres la col·loquem, amb la eina "desplaçar en el temps", als 10 segons de que la ClasicaB hagi començat i als primers 5 segons de la ClasicaB li fiquem el efecte "apareix progressivament". La cançó ClasicaC la col·loquem 5 segons abans de que acabi la ClasicaB i la EtnicaC, 5 segons abans de que acabi la ClasicaC.
Al final i al principi de les tres cançons (excepte al principi de la ClasicaB, ja que hem utilitzat el efecte "apareix progressivament"), utilitzem els efectes "cross fade in" (per fer que augmenti de volum el tros seleccionat) i "cross fade out" (per fer reduir el volum del tros seleccionat) depenent de si volem que el tros al que li apliquem el efecte vagi reduint-se el volum (aquest efecte sempre al final d'una cançó) o augmentar el volum (sempre al principi de la cançó) per aconseguir una transició en el canvi de cançons.
El enllaç a la activitat: http://titoyusufa10.podcast.es/descarga/podcast_53327.mp3
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada